Podcast

Inclusion Impact, podden om ledarskap och inkludering

År 2021 startade jag podden Inclusion Impact tillsammans med Melissa Grote. I podden välkomnar och intervjuar vi ledare och ämnesexperter som delar med sig av sina insikter, erfarenheter, idéer och tips för inkludering utifrån olika perspektiv. 

Våra gäster kan det här med ledarskap och inkludering, antingen är de ledare med lång erfarenhet av att i praktiken leda på ett inkluderande sätt eller så är de ämnesexperter inom olika områden.

Syftet med podden är att du som lyssnar ska få ta del av andra ledares erfarenheter, tankar och konkreta exempel på hur du kan leda på ett mer inkluderande sätt i din vardag. Du får också ta del av utmaningar och misstag våra gäster gjort och vilka lärdomar de fått av de erfarenheterna. Framför allt vill vi att du ska känna dig inspirerad och redo att utveckla ditt ledarskap i en mer inkluderande riktning!

Vi bjuder också in gäster som är experter inom olika områden där vi tycker att kunskapsnivån behöver höjas. Det är en sak att vilja vara inkluderande men som ledare behöver vi också bygga vår kunskap om frågor som rasism, funktionsnedsättningar, minoritetsstress, HBTQI+, osv, för att kunna leda och stötta våra medarbetare på bästa sätt. 

Vill du veta mer om podden eller kanske arrangera en livepoddsändning eller ett event där Melissa och jag leder ett samtal? Kontakta mig nedan och boka in!